Make-up Trends voorjaar 2017

Bij de start van een nieuw seizoen, horen vaak ook nieuwe trends bij. De trends van nu zijn niet meer alles bepalend (gelukkig maar), het is zo dat je het aan je eigen wensen kunt laten aansluiten. Ik bedoel maar dat het mooi is om een trend te volgen maar nog mooier als je dat op een manier kunt doen die past bij jouw, je gezichtsvorm, je oogvorm, de vorm van je lippen.

 

Huid
We zien mooie glanzende huidjes. Een huid die er heel gezond uitziet met een mooie natuurlijke glans.
Dit krijgen we niet vanzelf dus heel belangrijk is om je huid goed te verzorgen, zeker zo na de winter.

Hoe krijgen we een mooie gezonde huid?
Heel belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen niet alleen je huid maar ook van binnen uit. Gezonde voeding, voldoende water drinken en geen stress.

Voor de verzorging van de huid, ben ik zelf een grote fan van aloë vera producten. Deze producten bevatten vocht-regulerende bestanddelen en elastine die de huid verstevigen en de vochtbalans te herstellen. Daarnaast vormt het een perfecte ondergrond voor je make-up (de basis). Het voedt en beschermt je huid tegen veroudering en tegen invloeden van buitenaf. Voor meer info: info@helmievanmontfort.nl of telf: 06 30 70 55 70

Ogen
Voor de ogen zien we dit seizoen heel veel glans. Let er wel op, dat mocht je wat rimpeltjes hebben dat deze meer gaan opvallen als je glans gaat gebruiken. Je vestigt er dan de aandacht op.

wat we ook weer gaan zien is iets wat ik uit mijn “jeugd” ken. Maar ik denk dat veel middelbare scholieren dit kennen. Zwart op de waterlijn, daarvoor gebruik ik het kajal potlood van Karaja voor. Ik vindt het wel belangrijk dat welke producten je ook gebruikt het er ook wel mooi op moet blijven zitten! Zwart op de waterlijn laat je ogen kleiner lijken, en geeft vaak een wat hardere uitstraling. Er zijn wel alternatieven voor deze trend en die zou ik je zeker adviseren mocht je al kleine ogen hebben of geen harde maar juist een zachtere uitstraling wil hebben.

Blush
BLush in een niet te opvallend kleurtje? Echt niet, dit seizoen kies je voor kleur!
Zet deze op de plek waar je normaal gesproken zou contouren, in een kleur die opvalt van rood tot aardetint.

 

 

Lippen
Ook voor de lippen is er heel veel glans en 3D effecten te zien. Maar we zien ook veel glitter en glans. Je begrijpt denk ik wel dat dit voor nu een heel mooi beeld is maar niet heel erg praktisch als je wat wil eten of drinken zonder rietje!
Maar ziet er prachtig uit natuurlijk, vooral als je zo’n mooie symetrische en volle lippen hebt.

 

Ook zien we de mooie matte lip in rood tinten, daarbij wordt verder nauwelijks make-up gedragen dus alleen een mooie verzorgd uitziende huid!