Bruidsmake-up & Haar

Graag verzorg ik op een professionele en persoonlijke manier jouw bruidsmake-up en bruidskapsel bij jouw thuis op jouw mooiste dag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je meld je aan: dit kan telefonisch, via mail of het aanvraagformulier. We overleggen of de datum nog beschikbaar is en deze wordt dan uit voorzorg alvast voor jou gereserveerd. Je krijgt een offerte van je aanvraag toegestuurd, ga je akkoord (binnen 14 dagen) dan staat de datum vast.

Mocht in jouw aanvraag een try-out zitten dan nemen we contact met je op om hier een datum voor af te stemmen. Deze plannen we 4-6 weken voor je bruiloft in, in mijn studio. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen en hoor ik wat je wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden. Het is handig als je wat afbeeldingen verzamelt van bruidskapsels en bruidsmake-up die jij mooi vindt. Uiteraard neem ik uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden en samen te bekijken wat het mooist passend is bij jouw.

Op de grote dag komt ik naar jouw locatie om je bruidsmake-up en bruidskapsel te verzorgen. Het is ook mogelijk om jouw moeder, aanstaande schoonmoeder, bruidsmeisjes of andere bruiloftsgasten te voorzien van make-up of opsteekkapsels. Als je het fijn vindt kunnen we je ook helpen met je jurk.
We zorgen ervoor dat je er stralend uit ziet en keurig op tijd klaar bent voor jou bijzondere dag!

Ik ben ook te vinden op ThePerfectWedding.nl