Bruidsmake-up & Haar

Graag verzorg ik op een professionele en persoonlijke manier jouw bruidsmake-up en bruidskapsel bij jouw thuis op jouw mooiste dag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je meld je aan: dit kan telefonisch, via mail of het aanvraagformulier. We overleggen of de datum nog beschikbaar is en deze wordt dan uit voorzorg alvast voor jou gereserveerd. Je krijgt een offerte van je aanvraag toegestuurd, ga je akkoord (binnen 14 dagen) dan staat de datum vast.

Mocht in jouw aanvraag een try-out zitten dan nemen we contact met je op om hier een datum voor af te stemmen. Deze plannen we 4-6 weken voor je bruiloft in, in mijn studio. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen en hoor ik wat je wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden. Het is handig als je wat afbeeldingen verzamelt van bruidskapsels en bruidsmake-up die jij mooi vindt. Uiteraard neem ik uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden en samen te bekijken wat het mooist passend is bij jouw.

Op de grote dag komt ik naar jouw locatie om je bruidsmake-up en bruidskapsel te verzorgen. Het is ook mogelijk om jouw moeder, aanstaande schoonmoeder, bruidsmeisjes of andere bruiloftsgasten te voorzien van make-up of opsteekkapsels. Als je het fijn vindt kunnen we je ook helpen met je jurk.
We zorgen ervoor dat je er stralend uit ziet en keurig op tijd klaar bent voor jou bijzondere dag!

Ik ben ook te vinden op ThePerfectWedding.nl

 

Nieuw!

BRIDE TO BE BRUIDSPAKKET

DE VOORDELEN VAN ZELF JE BRUIDSMAKE-UP DOEN

Waarom zou je ervoor kiezen om je bruidsmake-up zelf te doen?

Je wilt natuurlijk dat je aanstaande je gaat herkennen en zich niet zou afvragen ‘wie is in godsnaam die vrouw achter dat masker?’ Met andere woorden: je wit ‘jezelf’ blijven.

 

MAKE-UP LES BIJ EEN ERVAREN VISAGIST/MAKE-UP ARTIST

Hoe gaat dat dan?

Je bent welkom in de studio van Look at You, samen met maximaal 3 vriendinnen.

(meer kan uiteraard ook, maar daarvoor geldt een bijbetaling van €29 p.p)

In ongeveer 1,5 uur krijg je advies welke make-up het beste bij je past én wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit aanbrengt. Daarnaast krijg je tips en tricks waar je bij een bruidsmake-up op moet letten, zodat je er stralend uitziet op jouw huwelijksdag, of elke andere feestdag.

Je hebt na afloop alle producten in huis om vooraf thuis te oefenen én ook na je huwelijksdag er stralend uit te zien. Dit alles voor 199 euro!

 

WAT ZIT ER IN HET BRUIDSPAKKET

Alle benodigde producten* om een stralende “bride to be” te worden.

Een training van 1,5 uur samen met nog 3 van je “best friends”.

 

*Primer (€27,30), oogprimer (€17,30), foundation (€32,10), oogschaduwpalet (€25,40), wenkbrauwpotlood (€7,60), oogpotlood (€11,10), mascara (€17,50), blush (€19), Lippenpotlood/gloss (€19,60), glans potlood (€19,00) alles van hoogwaardige visagisten kwaliteit!