Workshop

Ik leer je graag tijdens workshops de basisvaardigheden evenals voor de meer gevorderden smokey eyes, of glamour make-up . Gebruik van producten tijdens de workshops is inbegrepen.

Dag make-up workshop (voor jezelf)

Tijdens deze workshop leer je hoe je een perfecte basis make-up aanbrengt voor elke dag. Waar moet ik rekening mee houden, welke kleuren zijn mooi voor mij, welke producten kan ik het best gebruiken? Gebruik van producten tijdens de workshop is inbegrepen. Wil je graag dat ik meekijk met jou producten welke je beter wel of niet kunt gebruiken, neem gerust mee dan kijken we er samen naar.

Het programma:
• Hoe reinig en verzorg je je huid?
• Hoe breng je op een mooie manier foundation aan?
• Hoe camoufleer je wallen/kringen en andere storende plekjes?
• Hoe accentueren we de sterke punten van jouw gezicht?
• Hoe brengen we een mooie dagmake-up aan?
• Hoe weet ik welke kleuren make-up mij het beste staan?
 

Avond make-up workshop (voor jezelf)

Tijdens deze workshop leer je hoe je een perfecte avond make-up aanbrengt voor elk feest. Waar moet ik rekening mee houden, welke kleuren zijn mooi voor mij, welke producten kan ik het best gebruiken? Hierbij houden we rekening met het licht wat in de avond anders is dan overdag. Gebruik van producten tijdens de workshop is inbegrepen. Wil je graag dat ik meekijk met jou producten welke je beter wel of niet kunt gebruiken, neem gerust mee dan kijken we er samen naar.

Het programma:
• Hoe reinig en verzorg je je huid?
• Hoe breng je op een mooie manier foundation aan?
• Hoe camoufleer je wallen/kringen en andere storende plekjes?
• Hoe accentueren we de sterke punten van jouw gezicht?
• Hoe brengen we een mooie avondmake-up aan?
• Hoe weet ik welke kleuren make-up mij het beste staan?
 

 Visagie privé les

Weet jij hoe je een basis make-up aanbrengt, maar heb je altijd willen weten hoe je een smokey-eyemaakt? Wil je graag weten hoe je een mooie strakke eyeliner aanbrengt? Al je specifieke vragen en wensen wil ik je graag uitleggen. Gebruik van producten tijdens deze les is inbegrepen. Wil je graag dat ik mee kijk met jou producten welke je beter wel of niet kunt gebruiken, neem gerust mee dan kijken we er samen naar.

Heb je specifieke wensen neem dan even contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

 
 

Workshop Look at You vlechten

Is vlechten moeilijk? Nee hoor, jij kan het ook!
Tijdens de workshop leer je, hoe je mooie vlecht creaties bij je dochter, jezelf of een ander kunt maken. De workshop wordt altijd als erg leerzaam en gezellig ervaren.

Er is een workshop voor beginners en een workshop voor gevorderden. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de workshop zullen we werken op een oefenhoofd, deze wordt door ons beschikbaar gesteld. Aan het eind van de workshop ontvangt je een duidelijke beschrijving van de behandelde vlechttechnieken. Hierdoor heb je altijd nog een geheugensteuntje heeft en kun je de geleerde technieken in de praktijk brengen.

Wat leer je?

Workshop voor beginners leer je o.a. de invlecht, opvlecht, watervalvlecht en de visgraatvlecht. Voor diegene die het vlechten geoefend hebben maar niet verder komen dan een losse vlecht, zal ik tips geven hoe je het beste een mooie invlecht of opvlecht kan maken. Iedereen kan het!
Wellicht krijg je de smaak te pakken en wil je juist nog een stapje verder. Dan is er voor jouw nog een workshop voor gevorderden.

De locatie:

Haarstyling vlechten basis – gevorderden

Look at You studio te Bergeijk (Noord-Brabant)
Je kunt zelf een groepje van 4-6 personen samenstellen en vervolgens contact met mij opnemen om samen een datum in te plannen en tijdstip.
Ben je met minder mensen of ben je alleen en zou je deze workshop graag willen volgen, dan is een open inschrijving misschien iets voor jou.

[contact-form-7 404 "Not Found"]